Despre noi

Cabina foto tip Mirror Magic ofera mult mai mult decit cabina foto clasica, ofera o experienta de neuitat iar cu ajutorul echipamentelor performante de ultima generatie cu care este echipata este capabila sa tipareasca poze in doar 12 secunde la o inalta calitate. Cabina este însoțită de o gamă variată de accesorii amuzante, peruci, props-uri, ochelari, mesaje serioase sau haioase 😊.

Pozele sunt realizate de ajutorul aparatului foto Canon DSLR si tiparite cu ajutorul imprimantei foto profesionale DNP RX1 HS, poze de inalta calitate, mult mai rezistente in timp si la umezeala. (poze realizate prin sublimare, nu sunt poze tiparite cu cerneala)

Promitem să aducem zambete pe buzele celor mai serioși și timizi dintre invitați.

 


Cabina este însoțită de o gamă variată de accesorii amuzante, peruci, props, ochelari, mesaje. Promitem să aducem zămbete pe buzele celor mai serioși și timizi dintre invitați. Cabina foto nu trebuie sa lipseasca de la niciun eveniment indiferent daca se numeste nunta, botez, zi de nastere, majorat. Este ideala pentru orice petrecere si promitem sa fie centrul de atractie a evenimentului dumneavoastra, coltul unde invitatii se vor simtii liberi, relaxati, gata cu folografiile in care stai crispat si incordat, cabina foto iti ofera libertatea sa te manifesti cat mai natural!

 

Toate petrecerile incep la CABINA FOTO!

Invita-ne la petrecerea ta si distractia este garantata!